Klantverhaal van Heleen Verduin

fit20 3 jaar

Ik ben op vakantie geweest naar Schotland, afgelopen april/mei. En wat je veel doet in Schotland is wandelen. Niet zoals in Nederland over platte geasfalteerde paden, maar in natuurparken, met rotsen en klauterpaadjes. Geweldig natuurlijk!

Nu heb ik al heel lang last van mijn heup en rug. Daardoor heb ik de laatste jaren weinig gesport, omdat ik dan toch weer geblesseerd raakte. Wandelen en klimmen was dan ook niet makkelijk meer, zeg maar onmogelijk.

Deze vakantie kregen wij een tip voor een “easy walk” in een prachtig natuurgebied. Een uurtje heen en terug naar de top van een berg met een uitzicht van 360 graden. Na 100 meter dacht ik al: als dit easy is, wat moet challenging dan wel niet zijn...? Afijn, ik heb er iets langer over gedaan dan een uur, zeg maar veel langer, maar het goede nieuws: ik kwam boven had nog energie en kracht over om te genieten van het uitzicht!

Wat is het verschil sinds vorig jaar oktober? Ik ben gaan trainen bij Thirza Schraa van fit20. En ja ik ben sterker geworden. En Ja, ik heb vooruitgang geboekt. En nee, ik heb geen blessures opgelopen en de spierpijn was ook prima te verdragen.

Ik kan dus zeggen dan fit20 voor mij veel effect heeft en dat ik dankzij de professionele en zorgvuldige begeleiding van Thirza en haar team boven op deze berg kon komen.

Ik wil Thirza en haar team hiervoor bedanken, want ik heb mezelf overwonnen en ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam en kon, omdat ik sterker ben, veel meer genieten in deze vakantie. Super bedankt!

Ik beveel fit20 van harte aan voor mensen weer van onderaan af moeten beginnen met sporten en weer sterk willen worden.

Dankje wel Thirza!

Heleen Verduin
Psycholoog op de werkvloer
Noordspierdijkerweg
183 1643 NM Spierdijk
06 434 92 108