Klantverhaal van Bob Tieke

Klantverhaal Peter Rauwerda

"Sinds fit20 niet één dag last van lage rugpijn"

Trainen zonder zweten…. Dat klonk mij als voormalig hockeytrainer toch wel vreemd in de oren. Ik heb dan ook meerdere malen met gefronste wenkbrauwen gezeten als mijn werkgever na zijn wekelijkse fit20 sessie, zonder te douchen, weer aan zijn bureau ging zitten. In mijn beleving kon dat maar twee dingen betekenen: Mijn werkgever hecht niet zoveel waarde aan persoonlijke hygiëne of deze manier van trainen is weinig effectief! Het eerste is sowieso niet het geval, dus moest het wel het laatste zijn…

Toen ik op verzoek van mijn werkgever een kennismakingstraining had gevolgd, realiseerde ik mij dat een fit20 sessie juist bijzonder effectief is. Het is een hele prettige en fijne manier van trainen waarbij je echt voelt dat je wat gedaan hebt. Het belangrijkste voordeel voor mij -als voormalig Scheuermann patiënt met nog regelmatig lage rugpijn- is dat ik onder persoonlijke en professionele begeleiding mijn rug kan trainen.

Ik train nu ruim een jaar bij fit20 en heb in die periode niet één dag last gehad van lage rugpijn! Een unicum vergeleken met de jaren daarvoor. Mijn rug is merkbaar sterker en dit merk ik elke week weer op het hockeyveld. De angst om ‘door de rug te gaan’ is weg en dit maakt mij zekerder en sterker in mijn acties en passing.

Bob Tieke (31 jaar) General Manager | www.mepco.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!