Klantverhaal van Ida van Tooren

Klantverhaal Ida van Tooren

"Het belangrijkste voor mij is dat mijn uithoudingsvermogen en conditie een stuk beter zijn geworden. Ik ben hartpatiënt en ik had nauwelijks uithoudingsvermogen. Nu hoef ik bij mijn cardioloog de komende twee jaar niet meer op controle te komen…"

Ik doe nu ruim 2 jaar fit20 bij Gerda in Almere. Het belangrijkste voor mij is dat mijn uithoudingsvermogen en conditie een stuk beter zijn geworden. Ik ben hartpatiënt en ik had nauwelijks uithoudingsvermogen. Op de fiets kwam ik amper het talud over…en daar heb je er veel van in Almere! Ik redde dat gewoon niet.

Dus mijn conditie verbeteren was heel erg belangrijk. Maar ik ben geen figuur om mezelf bij een sportschool aan te melden en in een groep van die bewegingen te maken…ik voel me daar toch niet toe geroepen. Dus toen ik ergens las over een ouder echtpaar dat bij fit20 Nunspeet zulke goede resultaten had ben ik bij Gerda binnengestapt. En ik vond het leuk!

Bij de controles en fietstest (ergometrie) bij de cardioloog ging mijn conditie vervolgens zienderogen vooruit. En nu hoef ik bij mijn cardioloog de komende twee jaar niet meer op controle te komen…Ik merk het zelf verder aan heel veel dingen. Het gaat hoe langer hoe beter, en nu kom ik het talud weer over! Wat wil ik nog meer?

Ik vind de 1 op 1 begeleiding heel prettig, je hebt een personal trainer en die 20 minuten is precies voldoende…je bent zo klaar. Inmiddels train ik in Duo vorm met een vriendin als trainingsmaatje. Die is ook erg enthousiast. Overigens ga ik altijd trainen, bij weer of wind en ik zeg nooit af omdat ik geen zin heb of zo. Misschien omdat Gerda op me wacht, maar ik vind het nooit vervelend om te gaan trainen.

Gerda is een hele leuke en prettige trainster, het klikte meteen met haar. Ik sta helemaal achter deze formule en toch is het niet makkelijk om het uit te leggen aan anderen. Maar mijn resultaten staan als een huis en ik kan het iedereen aan raden.

Ida van Tooren (67 jaar) eigenaar administratiekantoor


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!