Klantverhaal van Irene op den Buys

Klantverhaal Irene op den Buys

“Ik voel me 100 x lekkerder dan tijdens mijn eerste zwangerschap”

Ik ben in juni 2015 begonnen met fit20. Het grote voordeel van maar één keer per week 20 minuten trainen geldt voor mij zeker, ik heb een drukke baan en een dochtertje, met een tweede op komst...dan is fit20 onder werktijd ideaal. Krachttraining vind ik niet het leukste om te doen maar omdat het maar 20 minuten duurt kan ik het heel goed volhouden.

fit20 heeft bij mij een heel proces op gang gebracht, ik ben gezonder gaan leven, ik ben bijna 28 kg afgevallen en ik ben gaan hardlopen. Ik vind het heel fijn dat -ondanks dat ik niet piepjong meer ben- alles na het afvallen mooi strak is gebleven. Dat kan ook heel anders uitpakken op mijn leeftijd.

Het is een mooie start voor mij geweest dat ik fit20 via mijn werkgever kan doen. Je hikt aanvankelijk toch even tegen de kosten aan en pas nadat je een tijdje traint weet je dat het de prijs dubbel en dwars waard is. Ik vind het fijn dat je door de één op één begeleiding weet dat de moeite die je er in steekt ook optimale resultaten oplevert.

Dat merk ik zeker nu ik voor de tweede keer zwanger ben. Het verschil met mijn eerste zwangerschap toen ik geen fit20 deed is heel groot. Ik sport 3 tot 4 keer per week, hardlopen heb ik vervangen door Mom in Balance maar ik train nog steeds op hetzelfde stabiele niveau bij fit20! Dat verrast me wel...en dat terwijl ik nu 40 weken en drie dagen en dus hoogzwanger ben. Ik voel me dan ook 100 x lekkerder dan tijdens mijn eerste zwangerschap.

Afgezien van het afvallen en mooi strak blijven merken anderen ook dat ik sportiever ben geworden en lekker gedreven. Ik raad fit20 dan ook zeker aan: het is allemaal superrelaxed, niet omkleden want je zweet echt niet en na een kwartiertje ben je weer klaar. Het is ideaal voor mij. Alle trainers die mij getraind hebben zijn heel deskundig en prettig. Tijdens mijn zwangerschap zijn ze extra alert. Emiel die mij nu traint motiveert mij precies goed, heel enthousiast en soms streng maar hij blaft me niet af. Ik blijf dan ook zeker fit20 doen!

Irene op den Buys (41 jaar) Internal Audit Services PwC


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!