Ons Pronkstuk over Maurice Wijmans

Bij ons is het soms net als voetbal: een nieuw fit20-seizoen, een versterkt team en dus een nieuwe teamfoto. Een foto met een verhaal, met een glansrol erin weggelegd voor onze nieuwste versterking Maurice Wijmans. Een sportieve doctorandus, die de afgelopen twee jaar zo verliefd raakte op onze training dat hij maar één ding wilde: trainer worden. Zijn diepgekoesterde wens is nu realiteit geworden.

Om de associatie met voetbal te behouden: Neymar zou de transfer van het jaar zijn met de overgang naar Paris Saint Germain. Wij weten beter. Jij ook als je onze nieuwste Pronkstuk leest: http://www.pronkstuk.nu/fit20blog2016g.html

Bas Pronk is eigenaar van fit20 Rotterdam Overschie en fit20 Rhoon. Bas is daarnaast een begenadigd schrijver, die zijn tekstuele vaardigheden inzet om Pronkstukken te produceren. Dat doet hij met grote regelmaat over fit20 klanten, waarbij zijn verrassende en authentieke insteek een bijzonder licht laat schijnen over onze bijzondere trainingsformule en de relatie tussen trainer en beoefenaar.